Access Consciousness Bars™

Wat zijn de Bars™?

De Bars™ zijn 32 punten op het hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen die je hebt opgeslagen en belangrijk achtte. Deze overtuigingen kunnen zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven. Wanneer je de Bars™ behandeling ondergaat, is het alsof je een reset krijgt, net zoals de control-alt-delete, bij een computer.

Door de Bars™ te laten nalopen, vertragen de hersengolven in de hersenen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten uit de kindertijd toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer present en aanwezig in het leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. Als je je de Bars™ laat nalopen verander je letterlijk de aannemelijkheid van toekomstige mogelijkheden.


Hoe gaat een Bars™ behandeling in zijn werk?

De Bars™ behandeling duurt 60 tot 90 minuten. Men zit/ligt gekleed in een behandelstoel. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt. Door de aanraking wordt de “defragmentatie” van de harde schijf van de computer (hersenen) in werking gezet. Onnodige en oude “bestanden” die ruimte innemen in het energiesysteem lossen op.

Wat kan je ervaren na een Bars™ behandeling?

  • Meer ruimte in het hoofd en/of lichaam
  • Pure ontspanning, ook na een aantal dagen of langer

  • Andere manier van denken, men reageert relaxter en ontspannen op situaties.

  • Fysieke en mentale problemen verdwijnen, na één of meerdere Bars™ behandelingen.
  • "In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven veranderen."